BASE + TADAAM
Het beste van
twee werelden.

mobiel

INTERNET

& TV

Twee merken die elkaar versterken? Daar kan jij van profiteren. Hoe? Je combineert voortaan je mobiele PRO-abonnement van BASE met een internet- en tv-abonnement van TADAAM. Want daardoor krijg je maandelijks € 5 voordeel op je BASE-factuur. Niet voor even, maar voor het leven!

Combineer & krijg

levenslang elke maand € 5 voordeel!

1/3 2/3

Welk TADAAM-abonnement wil je?

Welk TADAAM-abonnement wil je?

1/3 2/3

Welk BASE PRO-abonnement wil je?

Vink je je mobiele BASE PRO-abonnement aan?

Zo kunnen we je maandelijkse totaalprijs berekenen.
Mijn PRO-abonnement staat er niet tussen
Je huidige BASE PRO-abonnement kan helaas niet met een TADAAM-abonnement gecombineerd worden. Wil je toch elke maand € 5 voordeel genieten? Stap dan eerst hier over naar een van onze voordelige BASE PRO-abonnementen.
Geen idee welk PRO-abonnement ik heb
Geen probleem, je vindt je PRO-abonnement makkelijk terug in je BASE-klantenzone. Meld je aan en check je abonnement.
3/3

Jouw combinatie:

Je keuze:

Tadaam /maand
Base /maand
Base /maand
50% webdeal* /maand

Tadaam /maand

BASE + TADAAM voordeel* /maand

BASE + TADAAM voordeel** /maand


Je totaalprijs /maand
Je totaalprijs /maand

(Na 3 maanden loopt je webdeal af en betaal je /maand)

Ik bestel TADAAM
*Je gaat nu naar tadaam.be om je bestelling te plaatsen

Overtuigd?
Bestel eerst je BASE-abonnement, daarna je TADAAM-abonnement

Alle prijzen zijn exclusief btw.

*Webdeal – 50 %: geldig voor nieuwe BASE PRO-klanten en tijdens de eerste 3 maanden van je abonnement. Nadien betaal je de prijs zonder webdeal.

**- € 5 BASE + TADAAM voordeel: klant bij BASE en ook bij TADAAM? Dan geniet je maandelijks € 5 voordeel op je BASE PRO-abonnement. Levenslang!
*- € 5 BASE + TADAAM voordeel: Klant bij BASE en ook bij TADAAM? Dan geniet je maandelijks € 5 voordeel op je BASE PRO-abonnement. Levenslang!

Alle prijzen zijn exclusief btw.

Voor mijn werk wil ik overal kunnen rekenen op ongelimiteerd internet. Daarom heb ik mijn TADAAM altijd op zak: even inpluggen en ik ben online, zo makkelijk!

Mathieu

Ik heb mijn zaak net opgestart. En er is nog zoveel te regelen … Maar internet en tv? Daar had ik geen technieker voor nodig. Gewoon in ’t stopcontact en klaar!

Judith

Voor nog geen € 40 per maand voor mijn BASE PRO-abonnement, onbeperkt internet en tv van TADAAM … Da’s echt niets! En ik neem mijn TADAAM gewoon mee naar kantoor, thuis, zelfs naar zee. Echt ideaal!

Anna

BASE en TADAAM combineren?
Dat heeft zo zijn voordelen!

Goed om te weten

Wat moet ik doen om € 5 voordeel te krijgen?

Klant bij BASE én bij TADAAM? Volg deze stappen:

1. Check of je een recent BASE PRO-abonnement (van 10, 20, 30, 35, 45 of 60 euro) hebt. Anders moet je eerst overstappen.

2. Geef je BASE-telefoonnummer door in de My TADAAM-klantenzone.

3. Je ontvangt een bevestiging per mail en je ziet je € 5 voordeel op je eerstvolgende BASE-factuur verschijnen.

 Je voordeel nog steeds niet ontvangen? Laat het ons weten via Facebook Messenger.

Ik heb nog geen BASE PRO-abonnement van 10, 20, 30, 35, 45 of 60 euro, maar een ander BASE-abonnement. Hoe stap ik over?

In de My BASE-app

In je BASE - klantenzone

Via onze klantendienst op 1940

In een BASE Shop in je buurt

Weten of je voldoende netwerkdekking hebt voor een TADAAM-abonnement?

Internet van TADAAM werkt overal in België. Je kan je persoonlijke situatie raadplegen op de dekkingskaart van de telecomregulator BIPT.

De TADAAM positioning System app geeft je een idee of het mobiele netwerk in je buurt optimaal is om ten volle gebruik te maken van de TADAAM-dienst. En hij vertelt je wat de beste plaats is voor je TADAAM-modem.

Download nu de app! – Apple

Download nu de app! – Android

Kan ik dit € 5 voordeel combineren met andere kortingen bij BASE?

Jazeker! Combineer dit voordeel gerust met een smartphonedeal, webdeal …

Hoe zit het met mijn factuur?

Je ontvangt elke maand 2 facturen: eentje van BASE (met daarop je € 5 voordeel!) en eentje van TADAAM.

Ik heb meer dan 1 BASE PRO-abonnement. Kan ik meerdere BASE-nummers linken?

Helaas, je kan maar één gsm-nummer van BASE linken aan je TADAAM-abonnement.  

Over BASE

  • BASE Facebook Messenger

    Stel je vraag rechtstreeks aan een medewerker via Facebook Messenger. We beantwoorden je vraag binnen de 24 uur.

Over TADAAM

Voorwaarden

5 €/maand voordeel op de BASE-factuur: aanbod geldig voor zelfstandigen die klant zijn bij BASE én bij TADAAM. Geldig voor nieuwe en bestaande BASE PRO-klanten die een New PRO Start, New PRO Contact, New PRO Connect, PRO Unlimited, PRO Europe, PRO World abonnement hebben en die tevens ook een nieuwe of bestaande TADAAM-klant (standaard of premium) zijn. Aanbod enkel geldig voor eigen gebruik. Klant moet een actief BASE gsm-nummer hebben en een actieve TADAAM-klant zijn die 1 betaling per maand doet. Een vereiste voor het toekennen van het voordeel is de registratie van het BASE gsm-nummer in je TADAAM-klantenzone. Aanbod mag niet worden gedeeld. Indien de klant TADAAM pauzeert, vervalt het voordeel tijdelijk zolang het abonnement gepauzeerd is. Per BASE gsm-nummer is 1 voordeel geldig. Het voordeel wordt pro rata berekend. Aanbod cumuleerbaar met andere promoties en smartphone deals. BASE & TADAAM behouden zich het recht om de actie te wijzigen of stop te zetten.

* Aanbod voorbehouden voor een normaal professioneel gebruik zoals hier gedefinieerd.

De tarieven zijn exclusief btw en zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden van Telenet Group NV. Ze zijn voorbehouden voor professionelen met btw-nummer en vrije beroepen. De bijzondere voorwaarden bepalen in welke landen de inbegrepen minuten, sms'en en mobiele data geldig zijn. Bellen en sms'en naar speciale nummers, alsook het gebruik van diensten van derde partijen, is niet inbegrepen; het verbruik zal je worden aangerekend bovenop jouw eventuele tegoed en/of bundels. Je betaalt per seconde na de eerste minuut. Om de tarieven van oproepen naar speciale nummers (070, 0900,...), internationale oproepen en roaming te weten te komen, bel je naar 1940 via BASE (gratis in België) of naar +32 (0)486 19 1940 via een ander netwerk (betalend). Voor meer informatie, surf naar BASE.be.

Onbeperkte mobiele data inbegrepen in Pro Unlimited:
(i) Verbruik in België: Eens het verbruik een volume van 35 GB/maand overschrijdt, kan de klant verder surfen aan een verlaagde snelheid van 512 kbps tot de volgende facturatieperiode.
(ii) Verbruik in de rest van de EU-zone: Eens het verbruik een volume van 24 GB/maand overschrijdt, kan de klant verder surfen aan normale snelheid aan 0,003 euro (excl. BTW) per MB.
Indien je jouw Pro Unlimited abonnement wijzigt naar een ander BASE abonnement, kan je vervolgens binnen dezelfde facturatieperiode niet opnieuw een Pro Unlimited voor hetzelfde mobiele nummer abonnement activeren.

Tijdelijke promotie op de BASE Pro abonnementen Pro Start, Pro Contact, Pro Connect, Pro Unlimited, Pro Europe en Pro World:
Op voorwaarde dat de klant in de periode van 01/04/2020 tot en met 30/06/201 een van voormelde BASE Pro-abonnementen afsluit op www.BASE.be en het abonnement vervolgens in dezelfde periode activeert, geniet hij gedurende de eerste 3 maanden na activatie van een korting van 50% op de maandelijkse abonnementsprijs. Aanbod voorbehouden voor professionelen (zelfstandigen en kleine bedrijven) die nog geen BASE-abonnement hebben. Klanten met een BASE-herlaadkaart die willen overschakelen op een BASE-abonnement mogen in de 3 maanden vóór intekening geen BASE-abonnement gehad hebben voor hetzelfde mobiele nummer. Actie niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties.