BASE en TADAAM combineren?
Dat heeft zo zijn voordelen!

Omdat je met 2 sterker staat dan alleen, slaan we bij BASE en TADAAM de handen in elkaar. En jij profiteert – je hele leven lang – mee. Combineer je mobiel van BASE Pro met internet & TV van TADAAM en krijg élke maand € 5 korting op je BASE-factuur. Da’s het beste van twee werelden samen!  En er is meer …

Een mobiel Pro-abonnement van BASE?
Daar zit meer in dan je denkt.

 • Bel* en sms altijd onbeperkt vanaf € 20 /maand.

 • Kies zelf hoeveel mobiele data je wilt.

 • Voordelige tarieven zelfs als je meer nodig hebt.

Internet & TV van TADAAM?
Geen kabels, geen grenzen.

 • Vandaag voor 22 uur besteld? Dan krijg je je modem en tv-box morgen geleverd.

 • Je internet en tv gaan altijd met je mee: thuis, op het werk of op vakantie. Overal in België waar er 4G is. 

 • Je installeert makkelijk zelf: zonder installateur, zonder installatiekosten en zonder gedoe. Je hebt enkel twee stopcontacten nodig.

 • Je internet is onbeperkt met ongelimiteerde data.

 • Je kijkt naar 30+ tv-kanalen in hd.

 • In ’t buitenland? Dan gebruik je gewoon de TADAAM tv-app.

 • Je pauzeert en heractiveert op elk moment.

Benieuwd hoe TADAAM werkt? Bekijk het hier.

BASE en TADAAM internet & TV

Meer weten? Kijk mee!

Ontdek hier hoe je TADAAM installeert in 1-2-3!

Tadaam internet & tv

Installeren in 1 2 3

Combineer & krijg maandelijks € 5 voordeel!

Goed om te weten

Wat moet ik doen om € 5 voordeel te krijgen?

Klant bij BASE én bij TADAAM? Volg deze stappen:

1. Check of je een recent BASE Pro-abonnement (van 10, 20, 30, 35, 45 of 60 euro) hebt. Anders moet je eerst overstappen.

2. Geef je BASE-telefoonnummer door in de My TADAAM-klantenzone.

3. Je ontvangt een bevestiging per mail en je ziet je € 5 voordeel op je eerstvolgende BASE-factuur verschijnen.

 Je voordeel nog steeds niet ontvangen? Laat het ons weten via Facebook Messenger.

Ik heb nog geen BASE Pro-abonnement van 10, 20, 30, 35, 45 of 60 euro, maar een ander BASE-abonnement. Hoe stap ik over?

In de My BASE-app

In je BASE - klantenzone

Via onze klantendienst op 1940

In een BASE Shop in je buurt

Weten of je voldoende netwerkdekking hebt voor een TADAAM-abonnement?

Internet van TADAAM werkt overal in België. Je kan je persoonlijke situatie raadplegen op de dekkingskaart van de telecomregulator BIPT.

De TADAAM positioning System app geeft je een idee of het mobiele netwerk in je buurt optimaal is om ten volle gebruik te maken van de TADAAM-dienst. En hij vertelt je wat de beste plaats is voor je TADAAM-modem.

Download nu de app! – Apple

Download nu de app! – Android

Kan ik dit € 5 voordeel combineren met andere kortingen bij BASE?

Jazeker! Combineer dit voordeel gerust met een smartphonedeal, webdeal …

Hoe zit het met mijn factuur?

Je ontvangt elke maand 2 facturen: eentje van BASE (met daarop je € 5 voordeel!) en eentje van TADAAM.

Ik heb meer dan 1 BASE Pro-abonnement. Kan ik meerdere BASE-nummers linken?

Helaas, je kan maar één gsm-nummer van BASE linken aan je TADAAM-abonnement.  

Over BASE

 • BASE Facebook Messenger

  Stel je vraag rechtstreeks aan een medewerker via Facebook Messenger. We beantwoorden je vraag binnen de 24 uur.

Over TADAAM

Voorwaarden

* Aanbod voorbehouden voor een normaal professioneel gebruik zoals hier gedefinieerd.

De tarieven zijn exclusief btw en zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden van Telenet Group NV. Ze zijn voorbehouden voor professionelen met btw-nummer en vrije beroepen. De bijzondere voorwaarden bepalen in welke landen de inbegrepen minuten, sms’en en mobiele data geldig zijn. Bellen en sms’en naar speciale nummers, alsook het gebruik van diensten van derde partijen, is niet inbegrepen; het verbruik zal je worden aangerekend bovenop jouw eventuele tegoed en/of bundels. Je betaalt per seconde na de eerste minuut. Om de tarieven van oproepen naar speciale nummers (070, 0900,...), internationale oproepen en roaming te weten te komen, bel je naar 1940 via BASE (gratis in België) of naar +32 (0)486 19 1940 via een ander netwerk (betalend). Voor meer informatie, surf naar BASE.be.

€ 5 korting per maand gedurende de volledige duur van je contract op de volgende BASE Pro-abonnementen: Pro 20 of Pro 29. € 10 korting per maand op het abonnement Pro 35.

Aanbod voorbehouden voor nieuwe BASE Pro-klanten

*De promotie wordt automatisch toegepast voor nieuwe klanten tijdens de bevestiging van hun bestelling.

Aanbod geldig voor professionelen (zelfstandigen en kleine bedrijven) van 04/09/2023 tot en met 02/10/2023 die nog geen BASE-abonnement hebben. Op voorwaarde van activatie van één van bovenstaande BASE Pro-abonnementen, krijgt de klant na activatie en gedurende de volledige duur van het contract:

€ 5* korting per maand op de volgende BASE Pro-abonnementen: Pro 20 of Pro 29. De maandelijkse kost bedraagt dan respectievelijk € 15/maand of € 24/maand.

€ 10* korting per maand op het abonnement BASE Pro 35. De maandelijkse kost bedraagt dan € 25/maand.

Bij een verhoging van de basisprijs van het abonnement verhoogt ook de promoprijs met hetzelfde bedrag.

Aanbod voorbehouden voor nieuwe BASE Pro-klanten (die ook in de 3 maanden vóór intekening op het aanbod geen klant met een BASE-abonnement waren).  Klanten met een BASE-herlaadkaart die willen overschakelen op een BASE-abonnement mogen in de 3 maanden vóór intekening geen BASE-abonnement gehad hebben voor hetzelfde mobiele nummer. Deze promotie is niet verenigbaar met andere promoties, behalve met de BASE+TADAAM-korting.

Aanbod voorbehouden voor bestaande BASE Pro-klanten

Bestaande BASE Pro-klanten hebben ook recht op deze promotie, enkel en alleen indien zij langer dan 3 maand BASE Pro-klant zijn en zij een nieuwe BASE Pro-klant op één van volgende BASE Pro-abonnementen kan aanbrengen: Pro 20, Pro 29 of Pro 35. De promotie is geldig op de huidige tariefplannen. Als de bestaande klant op een ander tariefplan zit, zetten we hem over naar één van deze tariefplannen. Als er aan de voorwaarden voldaan wordt, krijgt de bestaande BASE-klant gedurende de hele duur van het contract een korting van € 5 op de maandelijkse abonnementskost in het geval van een abonnement van € 20/maand of € 29/maand of een korting van € 10 op de maandelijkse abonnementskost in het geval van een abonnement van € 35/maand. De korting en eventuele overschakeling zal automatisch toegekend worden of gebeuren, zodra de simkaart van de nieuwe klant geactiveerd wordt.  Dit dient ten laatste 30 dagen na aankoop te gebeuren. Indien de nieuwe klant zijn abonnement stopzet, wordt de bestaande klant niet automatisch naar het originele plan terug gemigreerd. Bij een verhoging van de basisprijs van het abonnement verhoogt ook de promoprijs met hetzelfde bedrag.

De bestaande klant verliest zijn maandelijkse korting als hij zijn abonnement stopzet, migreert naar een € 11 of lager tariefplan, of indien de klant die hij aanbracht zijn abonnement stopzet. Actie voor bestaande klant is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties, behalve met smartphone promo of met de BASE+TADAAM-korting. 

Tijdelijke promotie op het BASE Pro 11 abonnement
Op voorwaarde dat de klant in de periode van 04/09/2023 tot en met 02/10/2023 het BASE Pro 11 abonnement afsluit op www.BASE.be en het abonnement vervolgens in dezelfde periode activeert, geniet de klant gedurende de eerste 12 maanden na activatie van 25% korting op de maandelijkse abonnementsprijs.
Aanbod voorbehouden voor professionelen (zelfstandigen en kleine bedrijven) die nog geen BASE-abonnement hebben. Klanten met een BASE-herlaadkaart die willen overschakelen op een BASE-abonnement mogen in de 3 maanden vóór intekening geen BASE-abonnement gehad hebben voor hetzelfde mobiele nummer. Actie niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties.

Tijdelijke promotie op het BASE Pro Europe en BASE Pro World abonnement
Op voorwaarde dat de klant in de periode van 04/09/2023 tot en met 02/10/2023 het BASE Pro Europe of BASE Pro World abonnement afsluit op www.BASE.be en het abonnement vervolgens in dezelfde periode activeert, geniet de klant gedurende de eerste 3 maanden na activatie van 50% korting op de maandelijkse abonnementsprijs.
Aanbod voorbehouden voor professionelen (zelfstandigen en kleine bedrijven) die nog geen BASE-abonnement hebben. Klanten met een BASE-herlaadkaart die willen overschakelen op een BASE-abonnement mogen in de 3 maanden vóór intekening geen BASE-abonnement gehad hebben voor hetzelfde mobiele nummer. Actie niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties.