BASE en TADAAM combineren?
Dat heeft zo zijn voordelen!

Omdat je met 2 sterker staat dan alleen, slaan we bij BASE en TADAAM de handen in elkaar. En jij profiteert – je hele leven lang – mee. Combineer je mobiel van BASE Pro met internet & TV van TADAAM en krijg élke maand € 5 korting op je BASE-factuur. Da’s het beste van twee werelden samen!  En er is meer …

Een mobiel Pro-abonnement van BASE?
Daar zit meer in dan je denkt.

 • Bel* en sms altijd onbeperkt vanaf € 20 /maand.

 • Kies zelf hoeveel mobiele data je wilt.

 • Voordelige tarieven zelfs als je meer nodig hebt.

Internet & TV van TADAAM?
Geen kabels, geen grenzen.

 • Vandaag voor 22 uur besteld? Dan krijg je je modem en tv-box morgen geleverd.

 • Je internet en tv gaan altijd met je mee: thuis, op het werk of op vakantie. Overal in België waar er 4G is. 

 • Je installeert makkelijk zelf: zonder installateur, zonder installatiekosten en zonder gedoe. Je hebt enkel twee stopcontacten nodig.

 • Je internet is onbeperkt met ongelimiteerde data.

 • Je kijkt naar 30+ tv-kanalen in hd.

 • In ’t buitenland? Dan gebruik je gewoon de TADAAM tv-app.

 • Je pauzeert en heractiveert op elk moment.

Benieuwd hoe TADAAM werkt? Bekijk het hier.

BASE en TADAAM internet & TV

Meer weten? Kijk mee!

Ontdek hier hoe je TADAAM installeert in 1-2-3!

Tadaam internet & tv

Installeren in 1 2 3

Combineer & krijg maandelijks € 5 voordeel!

Goed om te weten

Wat moet ik doen om € 5 voordeel te krijgen?

Klant bij BASE én bij TADAAM? Volg deze stappen:

1. Check of je een recent BASE Pro-abonnement (van 10, 20, 30, 35, 45 of 60 euro) hebt. Anders moet je eerst overstappen.

2. Geef je BASE-telefoonnummer door in de My TADAAM-klantenzone.

3. Je ontvangt een bevestiging per mail en je ziet je € 5 voordeel op je eerstvolgende BASE-factuur verschijnen.

 Je voordeel nog steeds niet ontvangen? Laat het ons weten via Facebook Messenger.

Ik heb nog geen BASE Pro-abonnement van 10, 20, 30, 35, 45 of 60 euro, maar een ander BASE-abonnement. Hoe stap ik over?

In de My BASE-app

In je BASE - klantenzone

Via onze klantendienst op 1940

In een BASE Shop in je buurt

Weten of je voldoende netwerkdekking hebt voor een TADAAM-abonnement?

Internet van TADAAM werkt overal in België. Je kan je persoonlijke situatie raadplegen op de dekkingskaart van de telecomregulator BIPT.

De TADAAM positioning System app geeft je een idee of het mobiele netwerk in je buurt optimaal is om ten volle gebruik te maken van de TADAAM-dienst. En hij vertelt je wat de beste plaats is voor je TADAAM-modem.

Download nu de app! – Apple

Download nu de app! – Android

Kan ik dit € 5 voordeel combineren met andere kortingen bij BASE?

Jazeker! Combineer dit voordeel gerust met een smartphonedeal, webdeal …

Hoe zit het met mijn factuur?

Je ontvangt elke maand 2 facturen: eentje van BASE (met daarop je € 5 voordeel!) en eentje van TADAAM.

Ik heb meer dan 1 BASE Pro-abonnement. Kan ik meerdere BASE-nummers linken?

Helaas, je kan maar één gsm-nummer van BASE linken aan je TADAAM-abonnement.  

Over BASE

 • BASE Facebook Messenger

  Stel je vraag rechtstreeks aan een medewerker via Facebook Messenger. We beantwoorden je vraag binnen de 24 uur.

Over TADAAM

Voorwaarden

5 €/maand voordeel op de BASE-factuur: aanbod geldig voor zelfstandigen die klant zijn bij BASE én bij TADAAM. Geldig voor nieuwe en bestaande BASE Pro-klanten die een New Pro Start, New Pro Contact, New Pro Connect, Pro XL, Pro Europe, Pro World abonnement hebben en die tevens ook een nieuwe of bestaande TADAAM-klant (standaard, premium of platinum) zijn. Aanbod enkel geldig voor eigen gebruik. Klant moet een actief BASE gsm-nummer hebben en een actieve TADAAM-klant zijn die 1 betaling per maand doet. Een vereiste voor het toekennen van het voordeel is de registratie van het BASE gsm-nummer in je TADAAM-klantenzone. Aanbod mag niet worden gedeeld. Indien de klant TADAAM pauzeert, vervalt het voordeel tijdelijk zolang het abonnement gepauzeerd is. Per BASE gsm-nummer is 1 voordeel geldig. Het voordeel wordt pro rata berekend. Aanbod cumuleerbaar met andere promoties en smartphone deals. BASE & TADAAM behouden zich het recht om de actie te wijzigen of stop te zetten.

* Aanbod voorbehouden voor een normaal professioneel gebruik zoals hier gedefinieerd.

De tarieven zijn exclusief btw en zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden van Telenet Group NV. Ze zijn voorbehouden voor professionelen met btw-nummer en vrije beroepen. De bijzondere voorwaarden bepalen in welke landen de inbegrepen minuten, sms'en en mobiele data geldig zijn. Bellen en sms'en naar speciale nummers, alsook het gebruik van diensten van derde partijen, is niet inbegrepen; het verbruik zal je worden aangerekend bovenop jouw eventuele tegoed en/of bundels. Je betaalt per seconde na de eerste minuut. Om de tarieven van oproepen naar speciale nummers (070, 0900,...), internationale oproepen en roaming te weten te komen, bel je naar 1940 via BASE (gratis in België) of naar +32 (0)486 19 1940 via een ander netwerk (betalend). Voor meer informatie, surf naar BASE.be.

Tijdelijke promotie op de BASE Pro abonnementen Pro 11, Pro 20, Pro 29 en Pro 35:
Aanbod voorbehouden voor nieuwe BASE Pro-klanten
Aanbod geldig voor professionelen (zelfstandigen en kleine bedrijven) van 29/11/2022 tot en met 12/02/2023 die nog geen BASE-abonnement hebben. Op voorwaarde van activatie van één van bovenstaande BASE Pro-abonnementen, krijgt de klant na activatie 20% korting op de maandelijkse abonnementskost, en dit levenslang.

Bij een abonnement van € 11/maand bedraagt de maandelijkse kost € 8, bij een abonnement van € 20/maand bedraagt de maandelijkse kost € 16, bij een abonnement van € 29/maand bedraagt de maandelijkse kost € 23 en bij een abonnement van € 35/maand bedraagt de maandelijkse kost €27.

Bij een verhoging van de basisprijs van het abonnement verhoogt ook de promoprijs met hetzelfde bedrag.

Aanbod voorbehouden voor nieuwe BASE-klanten (die ook in de 3 maanden vóór intekening op het aanbod geen klant met een BASE-abonnement waren).  Klanten met een BASE-herlaadkaart die willen overschakelen op een BASE-abonnement mogen in de 3 maanden vóór intekening geen BASE-abonnement gehad hebben voor hetzelfde mobiele nummer. Deze promotie is niet verenigbaar met andere promoties, behalve met de BASE+TADAAM-korting.

Aanbod voorbehouden voor bestaande BASE Pro-klanten
Tijdelijke promotie op BASE Pro abonnementen van € 11/maand, € 20/maand, € 29/maand en € 35/maand. Aanbod geldig van 29/11/2022 tot en met 12/02/2023.

Dit aanbod is voorbehouden voor particulieren die al minstens 3 maanden een BASE-abonnement hebben. Op voorwaarde van een migratie naar een hoger abonnement via de My BASE-app of de klantenzone, geniet de klant gedurende de looptijd van het contract van 20% korting op de maandelijkse abonnementsprijs.
De klant verliest zijn maandelijkse korting indien hij zijn abonnement stopzet of migreert naar een lager abonnement.
Deze promotie is niet cumuleerbaar met andere promoties, behalve met het BASE+TADAAM-voordeel.

Tijdelijke promotie op de BASE Pro abonnementen Pro Europe en Pro World: Aanbod geldig van 29/11/2022 tot en met 12/02/2023. Op voorwaarde van activatie van bovenstaande BASE Pro-abonnementen op de BASE-website, geniet de klant gedurende de eerste 3 maanden van het contract van 50% korting op de maandelijkse abonnementsprijs. Aanbod voorbehouden voor professionelen (zelfstandigen en kleine bedrijven) die nog geen BASE-abonnement hebben. Klanten met een BASE-herlaadkaart die willen overschakelen op een BASE-abonnement mogen in de 3 maanden vóór intekening geen BASE-abonnement gehad hebben voor hetzelfde mobiele nummer. Actie niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties, behalve met het BASE+TADAAM voordeel.