BASE en TADAAM combineren?
Dat heeft zo zijn voordelen!

Omdat je met 2 sterker staat dan alleen, slaan we bij BASE en TADAAM de handen in elkaar. En jij profiteert – je hele leven lang – mee. Combineer je mobiel van BASE met internet & TV van TADAAM en krijg élke maand € 5 korting op je BASE-aanrekening. Da’s het beste van twee werelden samen! En er is meer …

Een mobiel abonnement van BASE?
Daar zit meer in dan je denkt.

 • Bel* en sms altijd onbeperkt.

 • Kies zelf hoeveel mobiele data je wilt.

 • Krijg elke 1e dag van de maand gratis data dankzij Free Data Day.

 • Verspil geen data met Data Jump: je neemt je ongebruikte data mee naar de volgende maand.

 • Voordelige tarieven zelfs als je meer nodig hebt.

Internet & TV van TADAAM?
Geen kabels, geen grenzen.

 • Vandaag voor 22 uur besteld? Dan krijg je je modem en tv-box morgen geleverd.

 • Je internet en tv gaan altijd met je mee: thuis, op vakantie of in je tweede verblijf. Overal in België waar er 4G is. 

 • Je installeert makkelijk zelf: zonder installateur, zonder installatiekosten en zonder gedoe. Je hebt enkel twee stopcontacten nodig.

 • Je internet is onbeperkt met ongelimiteerde data.

 • Je kijkt naar 30+ tv-kanalen in hd.

 • In ’t buitenland? Dan gebruik je gewoon de TADAAM tv-app.

 • Je pauzeert en heractiveert op elk moment.

Benieuwd hoe TADAAM werkt? Bekijk het hier.

Tadaam internet & tv

Installeren in 1 2 3

Combineer vanaf € 50 per maand

met maandelijks € 5 voordeel!

Goed om te weten

Wat moet ik doen om € 5 voordeel te krijgen?

Klant bij BASE én bij TADAAM? Volg deze stappen:

1.  Check of je een recent BASE-abonnement (van 15, 20, 29 of 40 euro) hebt. Anders moet je eerst overstappen.

2.  Geef je BASE-telefoonnummer door in de My TADAAM-klantenzone.

3.  Je ontvangt een bevestiging per mail en je ziet je € 5 voordeel op je eerstvolgende BASE-aanrekening verschijnen.

Je voordeel nog steeds niet ontvangen? Laat het ons weten via Facebook Messenger.

Ik heb nog geen BASE-abonnement van 15, 20, 29 of 40 euro, maar een ander BASE-abonnement. Hoe stap ik over?

In de My BASE-app

In je BASE - klantenzone

Via onze klantendienst op 1999

In een BASE Shop in je buurt

Hoe zit het met mijn aanrekening?

Je ontvangt elke maand 2 aanrekeningen: eentje van BASE (met daarop je € 5 voordeel!) en eentje van TADAAM.

Ik heb meer dan 1 BASE-abonnement. Kan ik meerdere BASE-nummers linken?

Helaas, je kan maar één gsm-nummer van BASE linken aan je TADAAM-abonnement.  

Weten of je voldoende netwerkdekking hebt voor een TADAAM-abonnement?

Internet van TADAAM werkt overal in België. Je kan je persoonlijke situatie raadplegen op de dekkingskaart van de telecomregulator BIPT.

De TADAAM positioning System app geeft je een idee of het mobiele netwerk in je buurt optimaal is om ten volle gebruik te maken van de TADAAM-dienst. En hij vertelt je wat de beste plaats is voor je TADAAM-modem.

Download nu de app! – Apple

Download nu de app! – Android

Kan ik dit € 5 voordeel combineren met andere kortingen bij BASE?

Jazeker! Combineer dit voordeel gerust met een smartphonedeal, webdeal …

Over BASE

 • BASE Facebook Messenger

  Stel je vraag rechtstreeks aan een medewerker via Facebook Messenger. We beantwoorden je vraag binnen de 24 uur.

Over TADAAM

Voorwaarden

5 €/maand voordeel op de BASE-aanrekening: aanbod geldig voor particulieren die klant zijn bij BASE én bij TADAAM. Geldig voor nieuwe en bestaande BASE-klanten die een 15 Based on you, 15 Based on you + Unlimited Calling, 20 Based on you, 29 Based on you, BASE 39 en BASE Unlimited abonnement hebben en die tevens ook een nieuwe of bestaande TADAAM-klant (Standard, Premium of Platinum) zijn. Aanbod enkel geldig voor privégebruik. Klant moet een actief BASE gsm-nummer hebben en een actieve TADAAM-klant zijn die 1 betaling per maand doet. Een vereiste voor het toekennen van het voordeel is de registratie van het BASE gsm-nummer in uw TADAAM-klantenzone. Aanbod mag niet worden gedeeld met personen buiten de huiselijke kring. Indien de klant TADAAM pauzeert, vervalt het voordeel tijdelijk zolang het abonnement gepauzeerd is. Per BASE gsm-nummer is 1 voordeel geldig. Het voordeel wordt pro rata berekend. Aanbod cumuleerbaar met andere promoties en smartphone deals. BASE & TADAAM behouden zich het recht om de actie te wijzigen of stop te zetten.

Promoties Based on you 15, 20, 29 en BASE 39
Tijdelijke promotie op BASE-abonnementen van €15/maand, €20/maand, €29/maand en €39/maand, aanbod geldig van 11/04/2021 tot en met 22/05/2022. Op voorwaarde van activatie van bovenstaande BASE-abonnementen op de BASE-website, geniet de klant gedurende de eerste 12 maanden na activatie van de vermelde korting op de maandelijkse abonnementsprijs. Aanbod voorbehouden voor particulieren die nog geen BASE-abonnement hebben. Klanten met een BASE-herlaadkaart die willen overschakelen op een BASE-abonnement, of van een andere operator, mogen in de 3 maanden vóór intekening geen BASE-abonnement gehad hebben voor hetzelfde mobiele nummer. Actie niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties, behalve met BASE+TADAAM voordeel.

Bijzondere voorwaarden van jouw BASE abonnement
Data Jump: Het niet opgebruikte tegoed van je abonnement wordt overgedragen naar de volgende maand. De volgende maand gebruik je eerst het niet opgebruikte tegoed van de vorige maand op. Je kan niet opgebruikt tegoed slechts één maand overdragen. Bij wijziging van tariefplan wordt het overgedragen tegoed niet mee in rekening genomen voor pro rata aanrekening/terugbetaling. Het overgedragen tegoed vervalt bij overdracht van de overeenkomst door de klant. Onbeperkt bellen naar BASE: onbeperkte minuten naar het BASE-klanten. Aanbod voorbehouden voor een normaal persoonlijk gebruik zoals hier gedefinieerd.

Bijzondere voorwaarden voor optie unlimited calling
Optie enkel beschikbaar voor klanten met een Based on you-abonnement. Het bedrag van de gekozen optie wordt elke maand automatisch aan je factuur toegevoegd. Bij het activeren van de optie ga je een contract aan van onbepaalde duur dat je op elk moment kosteloos kan stopzetten. Je kan de optie echter maar 1 keer per facturatieperiode activeren.

Onbeperkt bellen voorbehouden voor een normaal persoonlijk gebruik zoals hier gedefinieerd.

Bijzondere voorwaarden BASE Unlimited
Onbeperkte* mobiele data inbegrepen in BASE Unlimited:
(i) Verbruik in België: Eens het verbruik een volume van 25 GB/maand overschrijdt, kan de klant verder surfen aan een verlaagde snelheid van 512 kbps tot de volgende aanrekeningsperiode;
(ii) Verbruik in de rest van de EU-zone: Eens het verbruik een volume van 27 GB/maand overschrijdt, kan de klant verder surfen aan normale snelheid aan €0,0030 (incl. btw) per MB.
* Aanbod voorbehouden voor een normaal persoonlijk gebruik zoals gedefinieerd in de "Voorwaarden voor een normaal gebruik in het kader van een onbeperkt aanbod".
Indien je je BASE Unlimited abonnement wijzigt naar een ander BASE abonnement, kan je vervolgens binnen dezelfde aanrekeningsperiode niet opnieuw een BASE Unlimited abonnement voor hetzelfde mobiele nummer activeren.

De BASE tarieven zijn inclusief btw. Ze zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden van Telenet Group NV. Ze zijn voorbehouden voor persoonlijk en privégebruik. Na de eerste minuut betaal je per seconde. Eventuele inbegrepen minuten van BASE naar BASE zijn enkel geldig voor gebruik binnen België. Andere eventuele inbegrepen minuten en sms’en zijn van toepassing voor gebruik binnen België (naar Belgische nummers) en de EU-zone (naar nummers binnen de EU-zone). Eventuele inbegrepen mobiele data zijn van toepassing voor gebruik in België en de EU-zone, tenzij in het kader van een onbeperkt aanbod mobiele data (in welk geval verbruik in de EU-zone dat een bepaald volume overschrijdt bijkomend kan worden aangerekend). De internationale tarieven, kan je hier raadplegen. Bellen en sms’en naar speciale nummers, alsook het gebruik van diensten van derde partijen, is niet inbegrepen; het verbruik wordt steeds aangerekend bovenop je eventuele tegoed en/of bundels. Om de tarieven van oproepen naar speciale nummers (070, 0900, 1207...), te weten te komen, contacteer je ons via de klantenzone of bel je naar 1999 via BASE (gratis in België) of naar +32 (0)486 19 1999 via om het even welk ander netwerk (betalend). De mobiele telefonie abonnementen voor particulieren zijn van onbepaalde duur. Je kan je contract op elk moment stopzetten.