BASE en TADAAM combineren?
Dat heeft zo zijn voordelen!

Omdat je met 2 sterker staat dan alleen, slaan we bij BASE en TADAAM de handen in elkaar. En jij profiteert – je hele leven lang – mee. Combineer je mobiel van BASE met internet & TV van TADAAM en krijg élke maand € 5 korting op je BASE-aanrekening. Da’s het beste van twee werelden samen! En er is meer …

Een mobiel abonnement van BASE?
Daar zit meer in dan je denkt.

 • Bel* en sms altijd onbeperkt.

 • Kies zelf hoeveel mobiele data je wilt.

 • Krijg elke 1e dag van de maand gratis data dankzij Free Data Day.

 • Verspil geen data met Data Jump: je neemt je ongebruikte data mee naar de volgende maand.

 • Voordelige tarieven zelfs als je meer nodig hebt.

Internet & TV van TADAAM?
Geen kabels, geen grenzen.

 • Vandaag voor 22 uur besteld? Dan krijg je je modem en tv-box morgen geleverd.

 • Je internet en tv gaan altijd met je mee: thuis, op vakantie of in je tweede verblijf. Overal in België waar er 4G is. 

 • Je installeert makkelijk zelf: zonder installateur, zonder installatiekosten en zonder gedoe. Je hebt enkel twee stopcontacten nodig.

 • Je internet is onbeperkt met ongelimiteerde data.

 • Je kijkt naar 30+ tv-kanalen in hd.

 • In ’t buitenland? Dan gebruik je gewoon de TADAAM tv-app.

 • Je pauzeert en heractiveert op elk moment.

Benieuwd hoe TADAAM werkt? Bekijk het hier.

BASE en TADAAM internet & TV

Meer weten? Kijk mee!

Ontdek hier hoe je TADAAM installeert in 1-2-3!

Tadaam internet & tv

Installeren in 1 2 3

Combineer vanaf € 50 per maand

met maandelijks € 5 voordeel!

Goed om te weten

Wat moet ik doen om € 5 voordeel te krijgen?

Klant bij BASE én bij TADAAM? Volg deze stappen:

1.  Check of je een recent BASE-abonnement (van 15, 20, 29, 39 of 40 euro) hebt. Anders moet je eerst overstappen.

2.  Geef je BASE-telefoonnummer door in de My TADAAM-klantenzone.

3.  Je ontvangt een bevestiging per mail en je ziet je € 5 voordeel op je eerstvolgende BASE-aanrekening verschijnen.

Je voordeel nog steeds niet ontvangen? Laat het ons weten via Facebook Messenger.

Ik heb nog geen BASE-abonnement van 15, 20, 29, 39 of 40 euro, maar een ander BASE-abonnement. Hoe stap ik over?

Hoe zit het met mijn aanrekening?

Je ontvangt elke maand 2 aanrekeningen: eentje van BASE (met daarop je € 5 voordeel!) en eentje van TADAAM.

Ik heb meer dan 1 BASE-abonnement. Kan ik meerdere BASE-nummers linken?

Helaas, je kan maar één gsm-nummer van BASE linken aan je TADAAM-abonnement.  

Weten of je voldoende netwerkdekking hebt voor een TADAAM-abonnement?

Internet van TADAAM werkt overal in België. Je kan je persoonlijke situatie raadplegen op de dekkingskaart van de telecomregulator BIPT.

De TADAAM positioning System app geeft je een idee of het mobiele netwerk in je buurt optimaal is om ten volle gebruik te maken van de TADAAM-dienst. En hij vertelt je wat de beste plaats is voor je TADAAM-modem.

Download nu de app! – Apple

Download nu de app! – Android

Kan ik dit € 5 voordeel combineren met andere kortingen bij BASE?

Jazeker! Combineer dit voordeel gerust met een smartphonedeal, webdeal …

Over BASE

 • BASE Facebook Messenger

  Stel je vraag rechtstreeks aan een medewerker via Facebook Messenger. We beantwoorden je vraag binnen de 24 uur.

Over TADAAM

Voorwaarden

Bijzondere voorwaarden voor abonnementen

* Aanbod voorbehouden voor een normaal gebruik zoals hier gedefinieerd.

De BASE tarieven zijn inclusief btw. Ze zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden en de bijzondere voorwaarden van Telenet Group NV. Ze zijn voorbehouden voor persoonlijk en privégebruik. Na de eerste minuut betaal je per seconde. Eventuele inbegrepen minuten van BASE naar BASE zijn enkel geldig voor gebruik binnen België. Andere eventuele inbegrepen minuten en sms’en zijn van toepassing voor gebruik binnen België (naar Belgische nummers) en de EU-zone (naar nummers binnen de EU-zone). Eventuele inbegrepen mobiele data zijn van toepassing voor gebruik in België en de EU-zone, tenzij in het kader van een onbeperkt aanbod mobiele data (in welk geval verbruik in de EU-zone dat een bepaald volume overschrijdt bijkomend kan worden aangerekend). De internationale tarieven, kan je hier raadplegen. Bellen en sms’en naar speciale nummers, alsook het gebruik van diensten van derde partijen, is niet inbegrepen; het verbruik wordt steeds aangerekend bovenop je eventuele tegoed en/of bundels. Om de tarieven van oproepen naar speciale nummers (070, 0900, 1207...), te weten te komen, contacteer je ons via de klantenzone of bel je naar 1999 via BASE (gratis in België) of naar +32 (0)486 19 1999 via om het even welk ander netwerk (betalend). De mobiele telefonie abonnementen voor particulieren zijn van onbepaalde duur. Je kan je contract op elk moment stopzetten.

Data Jump: Het niet opgebruikte tegoed van je abonnement wordt overgedragen naar de volgende maand. De volgende maand gebruik je eerst het niet opgebruikte tegoed van de vorige maand op. Je kan niet opgebruikt tegoed slechts één maand overdragen. Bij wijziging van tariefplan wordt het overgedragen tegoed niet mee in rekening genomen voor pro rata aanrekening/terugbetaling. Het overgedragen tegoed vervalt bij overdracht van de overeenkomst door de klant. Onbeperkt bellen naar BASE: onbeperkte minuten naar het BASE-klanten. Aanbod voorbehouden voor een normaal persoonlijk gebruik zoals hier gedefinieerd.

Abonnement promotie voorwaarden
Tijdelijke promotie op BASE-abonnementen van € 15/maand, € 20/maand, € 29/maand en € 39/maand. Aanbod geldig van 30/01/2024 tot en met 05/05/2024. Op voorwaarde van activatie van bovenstaande BASE-abonnementen op de BASE-website, geniet de klant gedurende de looptijd van het contract van 25% korting op de maandelijkse abonnementsprijs.

Aanbod voorbehouden voor nieuwe BASE-klanten
De promotie wordt automatisch toegepast voor nieuwe klanten tijdens de bevestiging van hun bestelling.

Aanbod voorbehouden voor particulieren die nog geen BASE-abonnement hebben. Klanten met een BASE-herlaadkaart die willen overschakelen naar een BASE-abonnement of die van een andere operator komen, mogen in de 3 maanden vóór intekening geen BASE-abonnement gehad hebben voor hetzelfde mobiele nummer. Actie niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties, behalve met het BASE+TADAAM-voordeel.

Aanbod voorbehouden voor bestaande BASE-klanten
Bestaande BASE-klanten hebben ook recht op deze promotie, enkel en alleen indien zij langer dan 3 maand BASE-klant zijn en zij een nieuwe BASE-klant op een BASE-abonnement van € 15/maand, € 20/maand, € 29/maand of € 39/maand kunnen aanbrengen. De promotie is geldig op de huidige tariefplannen. Als de bestaande klant op een ander tariefplan zit, zetten we hem over naar één van deze tariefplannen. Als er aan de voorwaarden voldaan wordt, krijgt de bestaande BASE-klant gedurende de hele duur van het contract een korting van 25% op de maandelijkse abonnementskost in het geval van een abonnement van € 20/maand of € 29/maand of € 39/maand. De korting en eventuele overschakeling zal automatisch toegekend worden of gebeuren, zodra de simkaart van de nieuwe klant geactiveerd wordt. Dit dient ten laatste 30 dagen na aankoop te gebeuren. Indien de nieuwe klant zijn abonnement stopzet, wordt de bestaande klant niet automatisch naar het originele plan terug gemigreerd. Bij een verhoging van de basisprijs van het abonnement verhoogt ook de promoprijs met hetzelfde bedrag.

De bestaande klant verliest zijn maandelijkse korting als hij zijn abonnement stopzet, migreert naar een € 15 of lager tariefplan, of indien de klant die hij aanbracht zijn abonnement stopzet. Actie voor bestaande klant is niet cumuleerbaar met andere aanbiedingen en promoties behalve met de BASE+TADAAM-korting.

BASE + TADAAM promotie voorwaarden

Promotie BASE + TADAAM

€ 5/maand voordeel op de BASE-aanrekening: aanbod geldig voor particulieren die klant zijn bij BASE én bij TADAAM. Geldig voor nieuwe en bestaande BASE-klanten die een BASE 15, BASE 20, BASE 29 en BASE 39 abonnement hebben en die tevens ook een nieuwe of bestaande Tadaam klant (standaard of premium) zijn. Aanbod enkel geldig voor privé gebruik. Klant moet een actief BASE gsm-nummer hebben en een actieve Tadaam klant zijn die 1 betaling per maand doet. Een vereiste voor het toekennen van het voordeel is de registratie van het BASE gsm-nummer in uw Tadaam klantenzone. Aanbod mag niet worden gedeeld met personen buiten de huiselijke kring. Indien de klant Tadaam pauzeert, vervalt het voordeel tijdelijk zolang het abonnement gepauzeerd is. Per BASE gsm-nummer is 1 voordeel geldig. Het voordeel wordt pro rata berekend. Aanbod cumuleerbaar met andere promoties en smartphone deals. BASE & Tadaam behouden zich het recht om de actie te wijzigen of stop te zetten.